STORO HUD OG FOTPLEIE

Don`t forget to love yourself

Hud og fotpleiesenter i Oslo med autoriserte og  dyktige terapeuter, og markedets mest anerkjente produkter. Hyggelig og avslappende atmosfære  på toppen av Storo Storsenter.

BARE MINERALS

BASERT PÅ 100% MINERALER FRA NATUREN
bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

BRA FOR HUDEN
bareMinerals Foundation SPF 15 jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring takket være solbeskyttelsen. bareMinerals passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud.

HELT NATURLIG RESULTAT
Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekningen du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Gir naturlig glød og utstråling.

FOREBYGGER HUDALDRING
bareMinerals Foundation SPF 15 inneholder mineraler som gir høy UVA-beskyttelse og forebygger dermed hudaldring. Anbefales av den amerikanske kreftforeningen.

INGREDIENSER I BARE MINERALS FOUNDATIONS

BARE MINERALS – 100% NATURLIG

Sinkoksid (Zinc Oxide) Rent mineral, beroligende, talgregulerende, UVA og UVB-filter, vannavstøtende Titaniumdioksid (Titanium Dioxide)Rent mineral, UVB-filter Jernoksid (Iron Oxides) Rent, brunfarget mineral Mica (=Kråkesølv) Rent, lysreflekterende mineral Bismuth Oksiklorid (Bismuth Oxychloride) Rent, lysreflekterende mineral

HVORFOR BRUKE EN REN MINERAL-MAKEUP?

Stadig flere har fått med seg at mineral-makeup er bedre for huden enn tradisjonelle foundations.

Mineral-makeup er laget av naturlige mineraler som har følgende fordeler for alle hudtyper og aldersgrupper:

  1. Fet og uren hud: Mineralene tetter ikke igjen porene. Tilstopping av talgkanalen kan fremkalle ”sorte prikker” og uren hud. Mange som tidligere har slitt med uren eller irritert hud vil merke en stor forbedring ved å bytte til mineral-makeup. Produkter med mineralet sinkoksid, har dessuten en helende og beroligende effekt på urenheter.
  2.  Sensitiv hud: Mineral-produktene er helt uten kunstige tilsetningsstoffer som parfyme eller konserveringsmidler, som kan fremkaller hudirritasjoner eller allergi. Mineralet sinkoksid har dessuten en beroligende effekt.
  3.  Tørr hud: Mineralene som anvendes i bareMinerals vil ikke trekke fuktighet ut av huden slik som tradisjonelle puddere og bruk av talkum.
  4.  Forebygger hudaldring: Mineralene har naturlig UV-beskyttelse. Sinkoksid har markedets høyeste beskyttelse mot UVA-stråler som fremkaller hudaldring som rynker og pigmentforandringer. Produktene er derfor ideelle til daglig bruk.
  5.  Naturlig resultat og god dekkevne: I tillegg til at produktene er 100% naturlige, gir de dessuten et meget naturlig og fint resultat uten at du føler deg sminket. Samtidig har produktene en fantastisk evne til å skjule rødhet, hudirritasjoner, pigmentforandringer etc.

HVA ER MINERALER?

Mineraler kan være rene grunnstoffer (eks. jern eller sink) eller sammensetninger av flere grunnstoffer (bl.a. oksider og salter). Dette må ikke forveksles med mineraloljer, som er noe helt annet. Mineraloljer er oljeingredienser fremstilt fra petroleum, som i høye konsentrasjoner kan tette talgkanalene og fremkalle kviser.Det har i det siste vært flere spørsmål om mineralsaltet Bismuth Oksiklorid, som finnes i de fleste mineralmakeup-merkene. Det har blitt spredd en del usanne rykter om denne ingrediensen på nettet. Grunnen er at den store suksessen med mineral-makeup skaper et attraktivt marked som blir utsatt for konkurranse. Hard konkurranse gjør at noen blir fristet til å spre usanne rykter for å fremme egne produkter.Ryktene stammer bl.a. fra påstander om at forbindelsen likner på de giftige metallene arsenikk og bly, som overhodet ikke stemmer.

  1. Bismuth er ikke giftig slik som de andre metallene.
  2.  Arsenikk (As2O3) og bly (Pb) har ingen likheter med Bismuth (Bi), da de har fullstendig ulik kjemisk oppbygning.
  3. Bismuth Oxychloride er ikke et metall, men et mineral/mineralsalt.Vår leverandør av bareMinerals i USA garanterer at ingrediensen er trygg og sikker i bruk. De garanterer også at dette mineralet er hentet fra naturen og at det ikke er kunstig fremstilt. Bismuth Oksiklorid finnes nemlig naturlig i små mengder, og er derfor kostbart å bruke. Ingrediensen kan fremstilles kjemisk for å få den billigere, men det har bareMinerals valgt å ikke gjøre.

MERK: Svært få foundations som markedsføres som mineral-makeup er helt naturlige, og det er derfor viktig å sjekke innholdsfortegnelsen. Alle har heller ikke sink, som gir den beroligende og helende effekten roer hudirritasjoner, samt fungerer som naturlig solfilter og forebygger hudaldring.

Storo Hud og Fotpleie © 2015