STORO HUD OG FOTPLEIE

Don`t forget to love yourself

Hud og fotpleiesenter i Oslo med autoriserte og  dyktige terapeuter, og markedets mest anerkjente produkter. Hyggelig og avslappende atmosfære  på toppen av Storo Storsenter.


ET GODT TIPS FRA OSS: 

Nå er tiden inne for å pleie solskadet hud. Vi anbefaler Elizabeth Arden Pro penslingskur!


OM VÅRE  BEHANDLINGER

Å gå til hud eller fotpleie kan oppleves som en intim sak. Du legger bokstavlig talt kroppen din i våre hender.  Hos oss blir du møtt av terapeuter som lytter til deg og sørger for at du får behandling og produkter som passer til din hud. Vi bruker kun anerkjente kvalitetsprodukter fra de beste og mest anerkjente leverandørene i markedet. Du møter oss i hyggelige lokaler på toppen av Storo Storsenter. Vi håper vår lille oase vil få deg til å slappe av og nyte behandlingen. Klikk på bildet eller linken for å bla i menyen vår. Der finner du mer informasjon om våre behandlinger og priser.  

NB: Dersom du har bestilt time hos oss, men er forhindret fra å komme må vi ha din avbestilling per telefon SENEST 24 timer før. Glemmer du å gi oss beskjed vil du bli belastet for det timen din koster. Ved sykdom kan du avbestille samme dag, mot et gebyr på 200 kroner.  

 

 

Storo Hud og Fotpleie © 2015