STORO HUD OG FOTPLEIE

Don`t forget to love yourself

Hud og fotpleiesenter i Oslo med autoriserte og  dyktige terapeuter, og markedets mest anerkjente produkter. Hyggelig og avslappende atmosfære  på toppen av Storo Storsenter.

VIL DU HA FULL BEHANDLING TIL HALV PRIS?

Praksiselev hos oss gir supertilbud til deg i hele uke 7

I hele neste uke har vi besøk av Jeanette som er elev på Hudpleieakademiet. Jeanette skal være på utplassering hos oss for å oppleve hverdagen i en hudpleiesalong.  Det er en vinn vinn situasjon for henne og dere. Fordi vi ønsker at Jeanette skal få prøve seg på mye forskjellig, og at våre kunder kan få glede av det, har vi satt opp et ukesprogram med superpriser på behandlinger utført av Jeanette denne uka. 

Jeanette er ferdig utdannet til våren. Det vil si at hun allerede kan mye om ansiktsbehandlinger, farging og napping av vipper og bryn, elektriske apparater, fruktsyrepenslinger, manikyr, pedikyr, kroppsmassasje og voksing. Elevene på hudpleieakademiet tar også inn klienter utenfra i undervisningsopplegget så hun er ikke ukjent med å jobbe med klienter.

Jeanette er allerede utdannet makeup artist og har jobbet freelance med dette i flere år.  Dette er med andre ord en gylden anledning for deg til å bestille behandlinger hos oss til svært gunstige priser.

praksiselev_storohudogfotpleie.jpg

Dagstilbud i uke 7

Mandag : Halv pris på forming og farging av vipper og bryn (permanentsverting)

Tirsdag: Gratis makeup veiledning 

Onsdag: Halv pris på massasje mellom 17-19

Torsdag: Halv pris på hudpleie og massasje

Fredag: Fritt valg: Vi gir deg halv pris på alle behandlinger hos Jeanette. (hudpleie, makeup massasje og farging og napping).

Ring oss for bestilling av time. 

Storo Hud og Fotpleie © 2015