STORO HUD OG FOTPLEIE

Don`t forget to love yourself

Hud og fotpleiesenter i Oslo med autoriserte og  dyktige terapeuter, og markedets mest anerkjente produkter. Hyggelig og avslappende atmosfære  på toppen av Storo Storsenter.

Back to All Events

NATTÅPENT TORSDAG 11. MAI

På torsdag har vi nattåpent på Storo Storsenter. Vi holder åpent fra klokken 10.00 og stenger ikke før 24.00.  Stikker du innom har du mye å glede deg til denne dagen..

Hør bare:

30% rabatt på ALLE produkter i butikken! 

Gratis makeup demo

MakeUp artist Anniken fra  bareMinerals  kommer for å fortelle om produktnyheter og gi gode råd for din hud. Hun vil være hos oss fra klokken 12- 18. Hun kan blant annet hjelpe deg med å finne ut hvilken foundation huden din skal ha, og demonstrere produktnyhetene fra bareMinerals. Book time nå om du er interessert, dette pleier å være populært.
Ring oss på 22 22 02 93.

Supertilbud på voksing av legger

Er du medlem av Fordelsklubben på Storo Storsenter? I så fall får du spesialtilbud fra oss på voksing av legger denne dagen til kun 250 kroner (verdi 350). Om vi ikke har kapasitet til å vokse leggene dine denne dagen kan du kjøpe et gavekort av oss på voksing til superpris. Gavekortet må brukes innen tre måneder. 

storohudogfotpleie_voks.jpg

Vi sees !

Storo Hud og Fotpleie © 2015